Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenker at druknet nordmann ble drept

33 år gammel nordmann ble i morges funnet død i en innsjø i Sverige. Politiet mistenker drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Svensk politi vil ikke utelukke at en 33 år gammel nordmann som mandag morgen ble funnet død i en innsjø i Sverige, kan ha blitt drept, skriver NTB

- Det vi kan si er at en 33 år gammel mann med norsk statsborgerskap ble funnet i vannet i innsjøen Foxen, like ved Töckfors i Värmland, sier vakthavende Morgan Connedal til Dagbladet.

Politiet utelukker ikke at noe kriminelt kan ha skjedd og har startet etterforskning, melder Sveriges Radio.

Den døde mannen hadde skader som kan ha blitt påført av en annen, sier polititalsmann Anders Forsman, men han legger til at skadene også kan ha blitt påført på grunn av en ulykke. En obduksjon vil være rettledende. 

Den døde 33-åringen var norsk statsborger, men bodde i Töcksfors, få mil fra grenseovergangen ved Ørje i Østfold. Mannen ble sist sett i live søndag ettermiddag.

Ifølge Connidal er familien i Norge underrettet.

(Dagbladet/NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling