Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenker at mann (30) drepte kona (19)

Ektemannen varslet selv ifra.

DRAP: Politiet i Rogaland etterforsker et mulig drap i Egersund. Politiet har pågrepet en mann med relasjoner til kvinnen, som selv meldte ifra. Foto: Karsten Valand
DRAP: Politiet i Rogaland etterforsker et mulig drap i Egersund. Politiet har pågrepet en mann med relasjoner til kvinnen, som selv meldte ifra. Foto: Karsten Valand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Politiet i Rogaland har pågrepet en 30 år gammel mann siktet for forsettelig drap på sin 19 år gamle kone.

- Vi har gjort funn på åstedet som gjør at vi ser på dette som et drap. Vi har skjellig grunn til mistanke og har siktet kvinnens ektemann for forsettlig drap, sier politiinspektør Olav Veggeberg ved Egersund politistasjon til NTB.

- Vi jobber nå med å avhøre mulige vitner som kan ha observert noe i forbindelse med kvinnens død, sier Veggeberg.

Mistenkt meldte ifra Mannen skal selv i 15.10-tida meldt ifra om at en kona var død i et hus i Egersund sentrum i dag, opplyser etterforskningsleder Arne Lindland ved politistasjonen i Egersund overfor Dalane Tidende.

Den 30-årige mannen er foreløpig ikke avhørt av politiet, blant annet fordi de må skaffe en tolk til mannen. Politiet har ingen andre mistenkte i saken, og Veggeberg sier at mye tyder på at de har pågrepet gjerningsmannen.

Ifølge TV 2 skal de ha et barn sammen.

Innvandrermiljø Både kvinnen og den mulige gjerningsmannen tilhører det burmesiske innvandrermiljøet i Egersund, og er begge av burmesisk opprinnelse. Det skal være samlet mange folk fra dette miljøet ved huset der kvinnen skal ha blitt drept.

Politiet er sparsommelige med opplysninger, og operasjonsleder Andersen ønsker ikke å kommentere saken utover at de nå etterforsker et mulig drap.

Politiet har ikke bedt om bistand fra Kripos.

VET DU NOE OM DENNE SAKEN? Tips oss eller send bilder på SMS/MMS 2400, ring oss på 24000000 eller send mail til 2400@db.no!

Dagbladet.no kommer med mer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!