Mistenker at mann (30) drepte kona (19)

Ektemannen varslet selv ifra.

DRAP: Politiet i Rogaland etterforsker et mulig drap i Egersund. Politiet har pågrepet en mann med relasjoner til kvinnen, som selv meldte ifra. Foto: Karsten Valand
DRAP: Politiet i Rogaland etterforsker et mulig drap i Egersund. Politiet har pågrepet en mann med relasjoner til kvinnen, som selv meldte ifra. Foto: Karsten Valand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Politiet i Rogaland har pågrepet en 30 år gammel mann siktet for forsettelig drap på sin 19 år gamle kone.

- Vi har gjort funn på åstedet som gjør at vi ser på dette som et drap. Vi har skjellig grunn til mistanke og har siktet kvinnens ektemann for forsettlig drap, sier politiinspektør Olav Veggeberg ved Egersund politistasjon til NTB.

- Vi jobber nå med å avhøre mulige vitner som kan ha observert noe i forbindelse med kvinnens død, sier Veggeberg.

Mistenkt meldte ifra Mannen skal selv i 15.10-tida meldt ifra om at en kona var død i et hus i Egersund sentrum i dag, opplyser etterforskningsleder Arne Lindland ved politistasjonen i Egersund overfor Dalane Tidende.

Den 30-årige mannen er foreløpig ikke avhørt av politiet, blant annet fordi de må skaffe en tolk til mannen. Politiet har ingen andre mistenkte i saken, og Veggeberg sier at mye tyder på at de har pågrepet gjerningsmannen.

Ifølge TV 2 skal de ha et barn sammen.

Innvandrermiljø Både kvinnen og den mulige gjerningsmannen tilhører det burmesiske innvandrermiljøet i Egersund, og er begge av burmesisk opprinnelse. Det skal være samlet mange folk fra dette miljøet ved huset der kvinnen skal ha blitt drept.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer