IKKE DEN ENESTE: Oneal Ron Morris (30) ble arrestert fredag, siktet for å ha utført helseskadlige medisinske prosedyrer på en kvinne. Foto: Politiet
IKKE DEN ENESTE: Oneal Ron Morris (30) ble arrestert fredag, siktet for å ha utført helseskadlige medisinske prosedyrer på en kvinne. Foto: PolitietVis mer

Mistenker at Morris er en del av et «rumpenettverk»

- Tilbyr sine tjenester på «pump up parties».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går gikk nyheten om den falske «rumpelegen» Oneal Ron Morris (30) verden rundt. Transseksuelle Morris er arrestert etter å ha injisert blant annet sement, mineralolje og et middel for å tette dekk (kalt «Fix-a-Flat tire») på sprayboks inn i en kvinnes rumpe for å forstørre den.

Det lokale politiet frykter at hun er en del av et nettverk av ulovlig «rumpeleger» i Sør-Florida. Ifølge politiet har det blitt holdt det de kaller «pump up parties» i private hjem i flere år, ifølge The Palm Beach Post.

«Venn av en venn» For å gjøre denne typen inngrep kreves normalt legeautorisasjon, men på disse festene har de tilbudt kvinner og menn ulovlig forstørring av bakenden. Flere saker har endt med omfattende skader på pasienter og dertil tiltale mot «helsepersonellet» for drapsforsøk, ulovlige medisinske inngrep og forgiftning.

Morris har selv en bakende som kan tyde på at det er gjort injeksjoner eller inngrep der, men politiet vet ennå ikke om hun har injisert seg selv med den samme blandingen som hun brukte på i hvert fall en annen kvinne.

Kvinnen som politiet vet er offer for Morris' inngrep skal ha blitt anbefalt prosedyren av en «venn av en venn».

Så redskapene Kvinnen fikk injisert blandingen i et privat hjem i mai 2010, og til politiet har hun forklart at hun lå på magen på et bord under inngrepet.

Hun har fortalt politiet at hun kunne se noen av redskapene som ble brukt under inngrepet. Hun beskrev det som plastrør som gikk ned i noe som lignet en kjølebag. Da prosedyren begynte kjente hun først et enormt press, og så smerter.

- Det gjorde så vondt at kvinnen hylte. Morris skal hele tiden ha forsikret henne om at inngrepet snart var over. Til slutt var smertene så sterke at kvinnen fikk Morris til å stoppe inngrepet, sier Michael Dillon, politietterforsker i Miami Gardens, til The Palm Beach Post.

Da Morris avsluttet inngrepet limte hun sammen såret med superlim.

Smertene avtok ikke i tiden etter inngrepet, og kvinnen oppsøkte legehjelp etter kort tid, men det var da hennes mor så en reportasje om et liknende tilfelle at moren slo alarm og tok med sin datter til et sykehus i Tampa, Florida, og kvinnen fikk behandling.

Dillon forteller at kvinnen ikke er i jobb ennå og har fortsatt store legeregninger etter inngrepet.