Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenker leiemord på pedofil

Britisk politi tror noen hyret en leiemorder til å ta livet av den 46 år gammel mann dømt for pedofile overgrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av BJØRN K. BORE

Det var onsdag kveld at den tidligere pedofili-dømte 46-åringen ble funnet skutt i døråpningen til sin egen leilighet i Øst-London. Mannen døde en time senere på sykehuset.

Nå frykter politiet at noen hyret inn en leiemorder for å ta livet av mannen.

Fikk gå

46-åringen, av psykiatere stemplet som «sadistisk seksualpsykopat», kunne for seks år siden forlate retten som en fri mann. En juridisk spissfindighet førte til at tiltalen på hele 13 punkter, som inkluderte voldtekt, overfall og legemsbeskadigelse, måtte avvises. Han hadde tidligere blitt dømt og vært fengslet for lignende forhold.

Lokalmiljøet var i sjokk etter at det ble kjent at mannen som ble skutt tidligere var dømt for pedofile overgrep. Flere naboer synes det var bra at mannen nå var død.

- Det er en park rett overfor der han bodde der ungene løper rundt omkring, sa bygningsarbeider Roy Mahadoo til SkyNews.

bjorn.k.bore@dagbladet.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling