Mistenkes for 24 voldtekter

En 29 år gammel mann fra Malaga i Spania mistenkes for å stå bak hele 30 voldtekter. Fredag ble tre svenske studenter truet med kniv, bundet og voldtatt i Malaga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

29-åringen kan vise seg å være en av tidenes verste sexforbrytere i Spania, skriver Aftonbladet. Ifølge spansk politi kan han knyttes til 24 voldtekter og voldtektsforsøk.

Utad fremstår den nygifte 29-åringen som fremgangsrik og omsorgsfull. Men så langt har hele fem voldtektsofre pekt ham ut som gjerningsmann. I samtlige 24 saker skal politiet sitte på bevis som knytter mannen til ugjerningene.

Politiet i Malaga tror også han står bak flere voldtekter som ikke er blitt anmeldt. Totalt tror politiet det dreier seg om 30 voldtekter i løpet av de to siste årene. Han kan være mannen bak den rå og brutale voldtekten av tre svenske studenter sist fredag. Jentene ble overfalt i sitt eget hjem, truet med kniv, bundet og voldtatt.

35 politimenn har de siste månedene drevet klappjakt på serievoldtektsmannen. 29-åringen ble pågrepet mandag utenfor privatskolen i Malaga der han jobber som gymlærer.