Madeleine McCann-saken:

Mistenkt bodde fem kilometer unna

Siden tidlig tirsdag morgen har tysk politi gjort undersøkelser i en kolonihage utenfor Hannover, i forbindelse med den 13 år gamle forsvinningsgåten.

SØKER: Den tyske avisa HAZ skriver tirsdag formiddag at tyske myndigheter nå leter med gravemaskin på en tomt i Tyskland. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bak politisperringer og gjerder kledd med svart duk, tok politiet i bruk en gravemaskin for å grave opp områder i kolonihagen, mens åstedsgranskere finkjemmet jorda. Området ble også gjennomsøkt av likhunder.

Politiet har også fjernet trær og busker, satt opp telt, samt kjørt vekk en mengde stein fra området de konsentrerer seg om.

Bodde i nærheten

Ifølge den tyske storavisa Bild ligger kolonihagen bare fem kilometer unna Braunschweig, hvor den 43 år gamle mannen, som er mistenkt for å bortført og drept tre år gamle Madeleine McCann, har vært bosatt.

Kolonihagen ligger mellom en kanal og en bilvei og består av fem private hager, skriver lokalavisa HAZ.

En 73 år gammel mann, Wolfgang Kossack, som bor på nabotomta til kolonihagen, forteller til lokalavisa at hagen politiet nå gjennomsøker ble leid ut til en mann i 2006 eller 2007. Madeleine McCann forsvant i 2007.I en periode på noen måneder skal en fremmed mann ha brukt kolonihagen, før den ble stående ubrukt i årevis. Den fremmede mannen skal ha eid en campingbil. Ifølge Kossack skal hytta ha blitt revet, og det skal nå bare være grunnmuren som står igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer