Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenkt etter knivstikking

17-åring ble stukket i hodet på fest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet jakter på gjerningsmannen etter at en 17 år gammel gutt ble stukket med kniv i hodet på Hundvåg i Stavanger sent lørdag kveld.

Politiet mener de vet hvem gjerningsmannen er.

- Det er en gutt som er mistenkt i saken, men vi har ikke kommet i kontakt med ham ennå, sier vaktleder Per Magne Augestad ved Stavanger politistasjon til NTB.

Det var fornærmede selv som ringte politiet og varslet om det som hadde skjedd. Han skal også ha opplyst politiet om hvem det var som knivstakk ham.

17-åringen ble brakt til Stavanger universitetssjukehus. Han skal kun ha blitt lettere skadd, og var søndag utskrevet, ifølge nettutgaven til Stavanger Aftenblad.

- Gjerningsmannen er ikke pågrepet. Vi har mannskaper ute og leter etter en konkret person, sier operasjonsleder Egil Karlsen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Innsatsleder Einar Johannesen sier til aftenbladet.no at fornærmede selv ringte til politiet.

Knivstikkingen skal ha skjedd på en fest. 17-åringen skal ha visst hvem som stakk ham i hodet, men de to er ikke bekjente av hverandre. Gjerningsmannen og et par andre festdeltakere var stukket fra stedet da politiet kom.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 22.40 lørdag kveld.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media