Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenkt for å ha spist Zoo

Esler, geiter, vaskebjørner, shetlandsponnier, to papegøyer og en bøffel er noen av dyrene Jörg Schlechte (43) har problemer med å redegjøre for.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var et forferdelig syn som møtte politifolkene da de kom til barnedyrehagen Heimtierpark i Meissen i Tyskland. Jörg Schlechter hadde drevet dyrehagen, men solgt den. Geitefjøsene var nedbrent, møkka fløt og døra til burene var revet opp.

- Vi mistenker at det er mer enn vandalisme som har skjedd her, sa en politimann ifølge The Sun. En hel flokk med dyr er meldt savnet.

Dyr savnet

Schlechte er allerede idømt en bot på 1785 euro melder Bild.de, for å ha spist en av dyreparkens hengemagegriser under en fuktig grillfest i dyrehagen.

Når den nye eieren skulle ta over oppdaget man at en rekke dyr var forsvunnet. Den tidligere dyrehageeieren mistenkes for å ha spist av lasset.

Politiet sjekker nå om dyrehavens kaniner, esler, vaskebjørner, to papegøyer og en villbjørn kan ha gått samme vei som grisen.

I tillegg er ender, fasaner, tre shetlandsponnier, en miniatyrhest og en liten bøffel er også savnet. Til alt hell er to afrikanske gaseller funnet i et skjul i øst-Tyskland.

Grillfest

Ifølge avisa skal en anonym tipser ha fortalt hvordan mistenkelig kjøtt havnet på grillen til Schlechte under en av de fuktige sammenkomstene i dyrehagen.

- Det var et stort stykke av rosa-grått kjøtt som han hadde marinert i mørt øl chili. Det var enormt. Vi ble fortalt at det var svinelår, men jeg har aldri sett slikt kjøtt hos slakteren. Men det smakte ok, sier tipseren.

Grillmesteren selv hevder at han ga de savnede dyra til kvinnelige hjelpere som hadde passet på dem. Men han risikerer to års fengsel dersom dyra ikke blir funnet.

SPIST? Flere eksotiske dyr er savnet, deriblant to papegøyer.