Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenkt for å ha sultet 30 dyr ihjel

Politiet oppdaget grufull gårdsdrift i Sør-Trøndelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Dyrevernsnemda hadde fått tips om grove brudd på dyrevernloven en gård i Rennebu, men først da politiet kom til stedet i går ettermiddag ble det ekstreme omfanget avdekket.

27 storfe hadde sultet i hjel, og ytterligere tre dyr måtte ifølge NTB avlives på stedet.

- Det var folk som hadde gått forbi og lagt merke til en stygg lukt fra stedet som meldte fra til dyrevernsnemda, opplyser operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adressa.no.

Politiet etterforsker nå dyretragedien, og en gårdbruker i 30-åra er mistenkt for å ha mishandlet dyrene til døde ved å ikke gi dem mat eller nødvendig tilsyn.

Saken blir betegnet som en personlig tragedie for mannen. Rennebu kommune og helsevesenet er koblet inn.

De 30 døde dyra ble i går fraktet bort fra stedet og tatt hånd om av Mattilsynet, ifølge Adressa.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling