Mistenkt for Bali-bomben

Politiet tror disse tre mennene sto bak bomben som kostet 184 mennesker livet og skadet flere hundre. De tre mistenkte er 20, 27 og 30 år gamle og fra øya Java.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Indonesisk politi offentliggjorde onsdag tegninger av tre menn som er mistenkt for å ha vært involvert i bombeangrepet på Bali tidligere denne måneden.

Ifølge politiet er de tre mennene henholdsvis 20, 27 og 30 år. To av dem kommer muligens fra Java, den mest folkerike øya i Indonesia.

- De kan ha utført angrepet eller de kan ha kontrollert gjerningsmennene, sier polititalsmann Prasetyo, som opplyser at de heller mot det første alternativet.

Tegningene er distribuert til politi over hele Indonesia samt i utlandet. De er laget på grunnlag av vitneutsagn fra folk som befant seg på stedet da de massive eksplosjonene raserte et utelivsområde på det populære turiststedet.

Politiet sier er de tre er del av en større gruppe på opptil ti personer.

Den islamistiske gruppa Jemaah Islamiah, som skal ha forbindelser til al-Qaida, settes i forbindelse med angrepet. 184 personer mistet livet i terroraksjonen.

(NTB-Reuters-DPA)

MISTENKT 1: Indonesisk politi offentliggjorde i dag tegninger av tre mistenkte personer, som de mener sto bak bombeangrepet på Bali.
MISTENKT 2: Politiet mener de tre enten utførte angrepen selv, eller fikk andre til å gjøre det for seg.
MISTENKT 3: Politiet mener de tre er fra Indonesias mest folkerike øy, Java.