Mistenkt for Beirut-angrep drept i aksjon i Syria

37 drept.

37 DREPT:<7b> Minst 37 mennesker ble drept og 181 skadd i angrepet i Libanons hovedstad Beirut 12. november i år. Foto: REUTERS/Khalil Hassan/NTB scanpix
37 DREPT:<7b> Minst 37 mennesker ble drept og 181 skadd i angrepet i Libanons hovedstad Beirut 12. november i år. Foto: REUTERS/Khalil Hassan/NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Syriske regjeringsstyrker og den libanesiske Hizbollah-bevegelsen har i en aksjon i Syria drept en person som var mistenkt for å ha bistått i selvmordsangrepene i Beirut, opplyser libanesisk TV.

- Personen som var ansvarlig for å frakte de to Borj al-Barajneh-selvmordsbomberne, er drept i aksjonen, opplyser den Hizbollah-kontrollerte TV-kanalen al-Manar torsdag.

Fra før er 16 personer, blant dem fire syrere, en palestiner og en libaneser, blitt pågrepet i flere aksjoner gjennomført av libanesiske sikkerhetsstyrker.

IS har sagt den står bak angrepet 12. november i et tett befolket boligområde sør i Beirut, i den sjiamuslimske Hizbollah-dominerte bydelen Borj al-Barajneh. 44 mennesker ble drept.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram