SISTE HILSENER: Folk kom med blomster og kosedyr med siste hilsener til de tre ukjente drepte spedebarna i byen Geleen i Nederland, etter at nyheten om funnet ble kjent. AFP PHOTO/ANP/MARCEL VAN HOORN
SISTE HILSENER: Folk kom med blomster og kosedyr med siste hilsener til de tre ukjente drepte spedebarna i byen Geleen i Nederland, etter at nyheten om funnet ble kjent. AFP PHOTO/ANP/MARCEL VAN HOORNVis mer

Mistenkt for drap på tre babyer i Nederland

Politiet fant to døde babyer i hagen til en nederlandsk kvinne (41), som i forrige uke ble pågrepet for drapet på sitt nyfødte spedbarn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Legene i Geleen slo alarm da kvinnen kom til sykehuset med vondt i magen. De fant rester av morkaken, men hadde aldri fått melding om noen barnefødsel, skriver De Telegraaf.

Grusomme funn Kvinnen ble arrestert sist fredag. Deretter rykket politiet ut og fant restene av et spedbarn i et skur bak i kvinnens hage.

Ytterligere undersøkelser førte til funn av to andre spedbarn. Om disse også er kvinnens er ikke klarlagt. Men det vil rettsmedisinske undersøkelser avklare.

Den 41 år gamle kvinnen bor i landsbyen Geleen, rundt 20 mil sørøst for Amsterdam, ifølge den nederlandske påtalemyndigheten.

Dobbelt sjokk Ingen skal ha kjent til kvinnens graviditet. Selv ikke hennes nærmeste familie.

Både graviditeten og funnet av de døde barna kommer derfor som et dobbelt sjokk, sier kjæresten til en av kvinnens døtre.

Naboene til kvinnen forteller at også de rystet over det grusomme funnet politiet har gjort. Samtidig legger de for dagen betydelig omtanke for de døde spedbarna. Blomster og kosedyr er nå i ferd med å fylles opp i innkjørselen til kvinnen.

Gamle biler Naboenes beskrivelse av den 41 år gamle kvinnen er at hun skal ha vært svært slank og meget opptatt av å skru på gamle biler. Utover dette, holdt hun og familien seg for seg selv.

For bare en måned siden ble Nederland rystet av en lignende sak, da politiet fant levningene av fire babyer på loftet i et hus i landsbyen Nij Beets. En 25 år gammel kvinne er mistenkt for å ha drept barna over en periode på åtte år.

POLITIET: Politiet rykket inn med full etterforskningsgruppe i kvinnens hage. EPA/MARCEL VAN HOORN
POLITIET: Politiet rykket inn med full etterforskningsgruppe i kvinnens hage. EPA/MARCEL VAN HOORN Vis mer