Mistenkt for drapene på Hudsons mor og bror

Oscar-vinnerens 7 år gamle nevø er fortsatt savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann sitter nå i avhør hos politiet mistenkt for drapene på Oscar-vinner Jennifer Hudsons mor og bror, og for kidnappingen av hennes nevø, Julian King (7).

Den mistenkte, William Balfour (27), er foreløpig ikke siktet, men politiet var tidligere ute med etterlysning av mannen, der han ble betegnet som farlig og bevæpnet.

Jennifer Hudsons sju år gamle nevø var ikke sammen med Balfour da han ble pågrepet. Politiet tror Julian King ble bortført i en hvit Chevrolet eller en grønn Chrysler. Sjuåringen er fortsatt savnet.

Ute på prøve

Balfour er ute på prøve etter sju år i fengsel for drapsforsøk, biltyveri og bilkapring. Han stod oppført på adressen der Hudsons mor Darnell Donerson (57) og broren Jason Hudson (29) ble funnet skutt og drept fredag kveld.

Han skal også ha vært gift med Jennifer Hudsons søster, Julia Hudson, i en to års tid. På sin egen My Space-profil skal Balfour ha skrevet om det å ha en stesønn.

Balfours mor nekter å akseptere at mistanken nå rettes mot hennes sønn.

- Min sønn hadde ikke noe med dette å gjøre, og jeg er veldig opprørt over politiet som ikke lar meg treffe sønnen min, Michele Davis Balfour til Chicago Sun-Times.

TAKKET MOREN: Da Jennifer Hudson vant Oscar takket hun moren, som hadde fått henne til å melde seg på Idol. Hudson mistet faren da hun var tenåring. Foto: AP Photo/Chicago Tribune, Kuni Takahashi/SCANPIX
TAKKET MOREN: Da Jennifer Hudson vant Oscar takket hun moren, som hadde fått henne til å melde seg på Idol. Hudson mistet faren da hun var tenåring. Foto: AP Photo/Chicago Tribune, Kuni Takahashi/SCANPIX Vis mer

Det var en slektning av familien som fant Hudsons mor liggende på kjøkkengulvet, mens broren lå død på soverommet. Naboene skal ha hørt skuddene i morgentimene fredag. Det var ikke tegn til innbrudd i leiligheten.

Både skader på ett av ofrene og funn på åstedet tyder på at det har pågått kamp i leiligheten.

Vennlige folk

- Jeg kan bare ikke tro at dette skjer. Hele familien var bare genuint vennlige folk som trivdes sammen. Dette kommer til å bli ødeleggende for dem, sier Ethel Grisom, en venn av familien, til Chicago Tribune.

Naboer forteller at sangstjernen og skuespilleren Jennifer Hudson pleide å reise hjem så ofte som to ganger i måneden for å besøke familien.

- Hun hadde aldri noe problem med tilhengere som fotfulgte henne. Hun trengte ikke noen livvakt. Hun hadde hele nabolaget til å passe på seg, sier nabo Vanessa Stanton til Chicago Tribune.

Jennifer Hudson gikk fra jobben på Burger King til berømmelse etter å ha deltatt i amerikanske Idol i 2004.

Senere fikk hun rollen i Dreamgirls, som ga henne en Oscar for beste kvinnelige birolle. Hudson spilte også i sommerens kinosuksessfilm Sex and the City.

Mistenkt for drapene på Hudsons mor og bror

- Når jeg drar hjem til mamma er jeg bare Jennifer, fortalte skuespilleren og sangerinnen i et intervju med nyhetsbyrået AP.

Hun var i Tampa, på Floridas vestkyst, da drapene skjedde.

<B>MISTENKES:</B> William Balfour (27) ble i går pågrepet, mistenkt for dobbeltdrap og kidnapping. Han er foreløpig ikke siktet.