Mistenkt for seksuelt overgrep på 84 barn

For tre måneder siden ble en 55-år gammel mann arrestert i den spanske byen Logrono, mistenkt for seksuelt overgrep mot 84 barn. Domstolen beordret at etterforskningen skulle være hemmelig og saken er først nå omtalt i spansk presse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 55-år gamle elektrikeren skal ha forgrepet seg på barn og tenåringer som besøkte mannens butikk. CNN melder at kun initialene G.C.R. i navnet til mannen er gjort kjent. Ifølge spansk fjernsyn skal mannen ha blitt venner med barna og ofte foreldrene ved å lokke med leker og søtsaker. Politiet nekter å kommentere mannens framgangsmåte, eller gi detaljer om hvordan barna er misbrukt.

 Pressetalsmann for politiet, Tomas Lopez San Miguel, sier politiet så langt har vitnemål fra 34 jenter og 8 gutter, som hevder de er seksuelt misbrukt. Politiet vil snakke med ytterligere 42 andre barn de frykter er ofre for mannens virksomhet.

 


Handlet alene

 Overgrepene skal ha skjedd i en periode over minst tolv til femten år. Mannen hadde stor tillit hos flere foreldre, men ble til slutt anmeldt av en mor som mistenkte at han hadde forgrepet seg på barnet hennes. Politiet har senere funnet flere barn, og saken sjokkerer nå hele Spania.

 Så langt tror politiet at mannen har handlet alene, og det er ingen mistanke om et organisert nettverk med overgripere, skriver CNN.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer