Alpedrapene:

Mistenkt kan gi nye ledetråder til Maelys' (9) forsvinning

Den siktede i alpedrapene er også mistenkt for kidnappingen av Maelys de Araujo, som forsvant fra en bryllupsfest i de franske Alpene i august.

NYE SPOR: Den 30. august søkte det franske militæret etter savnede Maelys de Araujo (9). Nå kan etterforskningen av alpedrapene gi nye ledetråder til kidnappingen. Foto: Philippe Desmazes / AP / NTB Scanpix
NYE SPOR: Den 30. august søkte det franske militæret etter savnede Maelys de Araujo (9). Nå kan etterforskningen av alpedrapene gi nye ledetråder til kidnappingen. Foto: Philippe Desmazes / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fransk politi etterforsker en uoppklart drapssak fra Alpene i september 2012 der en britisk mann, kona og svigermoren hans ble skutt og drept. Det skriver BBC.

Likene av familien og en forbipasserende syklist ble funnet i en avsidesliggende gate i Chevaline, nær Annecysjøen i Sørøst-Frankrike, åtte timer etter hendelsestidspunktet.

Parets to døtre på sju og åtte år overlevde episoden, men mens den åtte år gamle jenta ble funnet under liket av moren, led sjuåringen av alvorlige hodeskader etter å ha blitt slått og skutt.

Kan gi nye opplysninger

Etterforskningen av drapet på Saad al-Hilli, Iqbal al-Hilli og moren Suhaila al-Allaf kan ifølge politiet gi nye opplysninger i to andre saker. En av dem er drapet på en soldat. Den andre kidnappingen av ni år gamle Maelys de Araujo.

Grunnen er at den 34 år gamle tidligere soldaten som etterforskes for drapene, også er hovedmistenkt i de to ytterligere sakene. Mannen har vært varetektsfengslet siden september, mistenkt for å være delaktig i Araujos forsvinning. Han er siktet for å ha kidnappet jenta, noe han benekter å ha gjort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer