Badstue-dødsfallene:

Mistenkt kvinne: - De fant mitt DNA under min venns negler

To menn ble funnet døde i hennes badstue. Kvinnen har status som mistenkt i den ene saken.

PÅ GÅRD: Det ble funnet to menn i badstuen på gården til kvinnen. Politiet etterforsker det siste dødsfallet, hvor kvinnen har status som mistenkt. Foto : Ine Rossebø Knudsen / Haugesunds Avis
PÅ GÅRD: Det ble funnet to menn i badstuen på gården til kvinnen. Politiet etterforsker det siste dødsfallet, hvor kvinnen har status som mistenkt. Foto : Ine Rossebø Knudsen / Haugesunds Avis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet/Haugesunds Avis): Den tyske kvinnen i 50-åra, som på kort tid har funnet to menn døde i sin badstue, forteller at politiet fant hennes DNA under en av de avdøde mennenes negler.

- Jeg har tatt DNA-prøve og avgitt fingeravtrykk. De fant mitt DNA under min venns negler, og jeg vet at jeg er mistenkt i saken, sier kvinnen.

Politiet har bekrefter at kvinnen har status som mistenkt i forbindelse med det siste dødsfallet, men vil ikke kommentere DNA-påstanden.

- Vi kan ikke kommentere dette når saken er under etterforskning, sier Hilde Fløysvik, kommunikasjonsrådgiver i Sør-Vest politidistrikt, til Dagbladet.

Den mistenkte kvinnen forklarer DNA-funnet med at mannen hadde smurt henne på ryggen dagen før han døde.

Døde i badstua

I løpet av ett år fant hun to menn døde i sin egen badstue. I juli 2016 fant hun ektemannen (35). Nøyaktig ett år seinere fant hun vennen, som bodde sammen med henne, død i samme badstua.

Dødsfallet i 2016 er henlagt av politiet, mens dødsfallet i 2017 etterforskes som mistenkelig.

- Sommeren 2016 drev jeg en kafé. Da jeg kom hjem fant jeg mannen min liggende død på benken i badstua. Kullet i badstuovnen var hvitt, så han hadde ligget en stund, forteller kvinnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer