Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenkt lokkemann i Porsgrunn meldte seg

Sier hele saken er en stor misforståelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann som er mistenkt for å ha tatt kontakt med flere jenter i Porsgrunn sentrum tirsdag, hevder hele saken skyldes en stor misforståelse. Mannen meldte seg selv for politiet onsdag.

Mannen som er i femtiårene, har onsdag sittet i lange avhør hos politiet. Han innrømmer å ha tatt kontakt med flere kvinner i Porsgrunn tirsdag, men hevder at han trodde han kjente dem fra før.

Tirsdag ettermiddag fikk politiet flere meldinger om at en mann skal ha forsøkt å lokke til seg kvinner på gata i Porsgrunn. Blant annet skal mannen ha tatt kontakt med en 15 år gammel jente, og bedt henne om å komme bort til bilen.

Etterforskningsleder Kai Gundersen ved Grenland politistasjon opplyser til Telemarksavisa at mannen mener saken er kraftig overdrevet. Mannen innrømmet kontakt med to kvinner.

- Han har i avhør forklart at han trodde at han kjente de to og benekter at han hadde intensjon om å lokke fremmede jenter inn i bilen, sier Gundersen.

Mannen ble løslatt etter avhør.

(NTB)