ARRESTERT: En 37 år mistenkt pedofil mann ble denne helga arrestert i Louisiana. I bilen han kjørte fant politiet fire barn. Foto: Louisiana State Police
ARRESTERT: En 37 år mistenkt pedofil mann ble denne helga arrestert i Louisiana. I bilen han kjørte fant politiet fire barn. Foto: Louisiana State PoliceVis mer

Mistenkt pedofil fanget etter «intens menneskejakt». I bilen hans fant de fire savnede barn

Kvinne siktet for bortføring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 37 år gammel mann fra California i USA ble søndag arrestert i delstaten Louisiana.

Han var ettersøkt og mistenkt for å ha begått seksuelle overgrep mot et barn, og i bilen til 37-åringen fant de ytterligere fire savnede barn.

En talsperson for delstatspolitiet i Louisiana, Brooks David, sier til NBC News at arrestasjonen skjedde ved en matbutikk vest for New Orleans like etter klokka sju søndag morgen lokal tid.

Avisa Merced Sun-Star omtaler politioperasjonen som «en intens menneskejakt».

Hennes barn

Med i bilen var også en 37 år gammel kvinne og hennes fire barn. De fire barna hennes var meldt savnet i California, og ifølge David var de både skitne og sultne.

Arrestasjonen skjedde etter at de lokale politimyndighetene fikk et tips fra US Marshals om at paret kunne være på reise gjennom delstaten.

David i politiet fortalte videre at de to 37-åringene er et par, og at barna var meldt savnet i Dol Palos i California etter at paret rømte delstaten. Dette for å unngå at mannen ble arrestert.

Det er foreløpig uklart hvor de to var på vei.

Blir utlevert

Den mannlige 37-åringen ble umiddelbart satt i arrest, og er siktet for tre tilfeller av seksuelle overgrep mot et barn under 14 år. Kvinnen er siktet for bortføringen av de fire barna.

Politiet tok hånd om de fire barna og kjøpte mat og drikke til dem på stedet. Deretter ble de tatt med til politistasjonen hvor de ble ivaretatt før de siden ble overlevert til barnevernet.

De to 37-åringene vil bli utlevert til California.