Mistenkt pilot (34) pågrepet ved Stockholm

Skal ha fløyet helikopteret som ble brukt under verdisentralranet i Västberga. Nekter all skyld.

RANSAKING: Politietterforskere låser seg inn hjemme hos 34-åringen som mistenkes for å ha fløyet helikopteret under ranet i Västberga onsdag (t.h.). Foto: SUVAD MRKONJIC (ransakingen), BJÖRN LOCKSTRÖM (helikopteret)/EXPRESSEN
RANSAKING: Politietterforskere låser seg inn hjemme hos 34-åringen som mistenkes for å ha fløyet helikopteret under ranet i Västberga onsdag (t.h.). Foto: SUVAD MRKONJIC (ransakingen), BJÖRN LOCKSTRÖM (helikopteret)/EXPRESSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): En 34-årig mann er pågrepet, mistenkt for å ha fløyet helikopteret som ble brukt under sjokkranet i Sverige onsdag, melder Expressen. Mannen skal være en erfaren pilot og eier sitt eget helikopter.

Det svenske politiet gjennomsøker i ettermiddag mannens hjem nord for Stockholm. Piloten selv sitter i arresten i påvente av avhør.

Stjerneadvokat34-åringen har fått den svenske stjerneadvokaten Leif Silbersky som forsvarer.

- Min klient nekter enhver befatning med ranet, både direkte og indirekte, sier Silbersky, som er kjent fra store kriminalsaker som Engla-drapet, til Aftonbladet.

Mannen er en av flere som i dag er tatt i forbindelse med ranet av G4S' verdisentral i Västberga. De pågrepne er siktet for grovt ran samt medvirkning til grovt ran.

Ranet kan ha gitt et utbytte på flere hundre millioner svenske kroner.

- Ikke dramatikk- Pågripelsene har gått rolig for seg, i regi av den nasjonale innsatsstyrken, sier Arne Andersson, operativ leder for Rikskriminalen (svenske Kripos) til Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer