Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenkt seriedrapsmann pågrepet i Arizona

Mistenkt for ni drap.

PÅGREPET: Aaron Juan Saucedo er pågrepet, mistenkt for å stå bak drapene på ni personer i Phoenix i fjor. Foto: Maricopa County Sheriff's Office / Handout via REUTERS / NTB scanpix
PÅGREPET: Aaron Juan Saucedo er pågrepet, mistenkt for å stå bak drapene på ni personer i Phoenix i fjor. Foto: Maricopa County Sheriff's Office / Handout via REUTERS / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Myndighetene i USA sier en person som er mistenkt for å stå bak drapene på ni personer i Phoenix i delstaten Arizona i fjor, nå er pågrepet.

Politiet kunngjorde mandag at 23-årige Aaron Juan Saucedo er satt i varetekt i forbindelse med en seriedrapssak.

Politiet har tidligere sagt at minst sju personer ble drept og to andre skadd over en fire måneder lang periode i fjor, men mandag oppjusterte de antall drepte til ni og sa det har vært totalt tolv skyteepisoder hvor den første fant sted i 2015.

Alle drapene med unntak av ett fant sted i et hovedsakelig latinamerikansk nabolag i Phoenix mellom mars og juli i 2016.

Blant ofrene er en 12 år gammel jente som ble drept sammen med sin mor og hennes venninne, og en 32 år gammel mann som var på besøk hos sin gravide forlovedes familie.

Av de ni han drepte, kjente 23-åringen kun en 61 år gammel mann som var en venn av Saucedos mor, som ble drept i 2015.

Phoenix’ politisjef Jeri Williams sier det var tips som førte til at Saucedo ble koblet til drapene. Han ble pågrepet i forrige måned i forbindelse med drapet i 2015.

(NTB)