Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bombegruppen rykket ut:

Mistenkte funn av håndgranat ved gjenbruksstasjon i Oslo

Politi og bombegruppen rykket ut til Brobekk etter mistenkelig funn.

STENGT: Gjenbruksstasjonen på Brobekk er sperret av og bombegruppa er på plass. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
STENGT: Gjenbruksstasjonen på Brobekk er sperret av og bombegruppa er på plass. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Siste: Bombegruppen har kontroll på gjenstanden som ble funnet. Ifølge politiet er den ikke farlig. Det blir foretatt undersøkelser i området hvor gjenstanden ble funnet. Alle sperringer på stedet er opphevet.

Området ble evakuert og trafikken inn og ut på Haraldrud Gjenbruksstasjon ble stoppet etter at det politiet mistenkte var en håndgranat ble funnet.

Operasjonsleder hos Oslo Politidistrikt, Cathrine Sylju, hadde like før klokken 16:30 ikke oversikt over hvor mange som faktisk var evakuert fra området. Men både ansatte og besøkende hadde da forlatt stedet.

- Ingen er i fare. Vi har satt en sikkerhetsradius på 150 meter, og det er kun bombegruppen som beveger seg innenfor dette nå, sier Sylju.

Det var klokken 15:13 at politiet mottok tips om en granatlignende gjenstand på gjenbruksstasjonen. Ingen boliger ble evakuert som følge av funnet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!