Canada:

Mistenkte seriemordere stoppet av politiet: Fikk kjøre videre

Jakten på de to kanadiske mennene fortsetter.

CANADA: De to candiske tenåringene Kam McLeod og Bryer Schmegelsky er mistenkt for trippeldrap, og er fortsatt på frifot. Video: AP / RCMPTV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De to mennene Kam McLeod (19) og Bryer Schmegelsky (18) er mistenkt for å ha tatt livet av tre mennesker. Ingen skulle ha sett noe til de på to uker.

Men nå viser det seg at de to på et tidspunkt ble stoppet av lokale sikkerhetsmyndigheter i en rutinekontroll og fikk lov til å kjøre videre. Det skriver The Guardian.

De er mistenkt for å ha drept australske Lucas Fowler (23), og hans amerikanske kjæreste Chynna Deese (24) som ble funnet skutt og drept 15. juli ved Alaska Highway nær landsbyen Liard Hot Springs i British Columbia, samt gartneren Leonard Dyck, fra Vancouver.

– Sjokkert

Det var i området Split Lake i Manatoba at de to skal ha blitt stoppet i en rutinekontroll utført av de lokale urfolk-myndighetene forrige uke. De ble stoppet i et område med alkoholforbud og det var dette det ble søkt etter.

Da de to viste seg å ikke ha noe alkohol i bilen fikk de kjøre videre.

– De kjørte inn i byen, etterfulgt av sikkerhetspersonell. Da de ble kontrollert og det ikke ble funnet noe, ble de sluppet videre, sier Nathan Neckoway, en representant for de lokale myndighetene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer