Mistet barnehagejobb på grunn av tatoveringene

Mente han skremte barna.

DEKKET: Så godt som hele Sylvain Helaine er dekket i tatoveringer. Han har til og med farget det hvite i øynene sine. Foto: AFP / NTB / Video: KameraOne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

35 år gamle Sylvain Helaine sier at han ikke fikk lov til å være lærer i barnehagen han jobbet for, på grunn av tatoveringene sine.

I fjor jobbet franskmannen for Docteur Morere barne- og oppvekstsenter i Palaiseau i Paris, da forelderen til en treåring klagde til utdanningsmyndighetene der.

Ifølge Reuters sa de at den tre år gamle sønnen deres, som ikke hadde Helaine som lærer, hadde fått mareritt etter å ha sett ham.

Noen måneder seinere fikk 35-åringen beskjed om at han ikke lenger fikk undervise barnehagebarn.

- Jeg synes det var en trist avgjørelse av dem å ta, sier Helaine til nyhetsbyrået.

Elsker jobben sin

Nå underviser han bare elever som er over seks år, da en talsperson for de lokale utdanningsmyndighetene i Paris, sa at barn under seks år kunne bli skremt av utseende hans.

- Ingen av mine elever eller foreldrene deres har hatt noe problem med meg så langt. De kjenner meg og vet hvem jeg er. Noen elever kan bli litt sjokkert i det de ser meg, men så ser de forbi det, sier Helaine.

Han forteller at han kommer til å fortsette i jobben han har nå, med å undervise barn fra seks år og oppover, og at han elsker å jobbe som barneskolelærer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer