Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistet brudgommen på sjøen

Utdrikningslaget endte i redningsaksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det ble et litt overraskende utdrikningslag for en 31-åring i Sør-Trøndelag. Kompisene hadde plukket han opp på byen og tatt han med ut i seilbåt. Der ble han kledd i en overlevelsesdrakt og dumpet i Trondheimsfjorden.

- Meningen var at et småfly skulle plukke han opp, men det var så høye bølger at flyet ikke kunne landet, opplyser operasjonsleder Birgit Monsås ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Skjønte ingenting

Da kameratene mistet brudgommen av syne, kontaktet de brannvesenet, som umiddelbart dro ut i båt. Småflyet som egentlig skulle hente opp brudgommen, hjalp til med å lokalisere mannen.

Etter omtrent en time i sjøen, ble 31-åringen reddet opp av vannet. Han var verken redd eller kald, men skjønte lite av hva som skjedde.

- Brudgommen visste ikke hva som skulle foregå, så da brannvesenet plukket han opp, trodde han det var en del av utdrikningslaget, forteller Monsås, som tror kompisene har fått seg en lærepenge etter hendelsen.

Episoden blir nå politietterforsket. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 16.45 i ettermiddag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling