Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistet en arm etter krokodilleangrep. Giftet seg fem dager seinere

- En fantastisk opplevelse.

<b>NYGIFTE: </b>Zenele Ndlov og Jamie Fox holder hender på bryllupsdagen deres som ble avholdt på kapellet i et sykehus i Bulawayo i Zimbabwe. Foto: Ap / NTB Scanpix
NYGIFTE: Zenele Ndlov og Jamie Fox holder hender på bryllupsdagen deres som ble avholdt på kapellet i et sykehus i Bulawayo i Zimbabwe. Foto: Ap / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det forlovede paret Jamie Fox og Zenele Ndlovu padlet på Zambezi-elva i Zimbabwe 30. april, da ulykken skjedde. En krokodille angrep, og Zenele falt ut i vannet.

Fox beskriver angrepet som skremmende til Associated Press.

- Jeg ropte og prøvde å redde henne. Hun klaget ikke over smerten da vi klarte å dra henne opp av vannet, kanskje fordi hun var i sjokk.

Zenele mistet høyre arm og fikk skader i venstre hånd.

- Vi håpet legene ville klare å redde armen hennes, men slik ble det ikke, sier Fox.

Bryllupet skulle stå lørdag 5. mai. De bestemte seg for å gjennomføre det, men måtte holde det i kapellet på sykehuset, samtidig som noe av feiringen skjedde i det opprinnelige lokalet.

Men den 27 år gamle britiske brudgommen er ikke av typen som mener glasset er halvtomt.

- På en uke gikk vi fra sjokk og smerte til en virkelig fantastisk opplevelse, sa han til Associated Press mandag.

- Vi var glade for at vi fortsatt var i live, og klarte å beholde bryllupsdatoen, selv om vi måtte forholde oss til et mye mindre sted.

Bruden ble utskrevet mandag. De to har vært kjærester i et og et halvt år. Nå skal de søke om visum for bruden. Planen er å bosette seg i Storbritannia.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media