Mistet flere tonn fisk på E39 i Hordaland

Brukte natten på å spyle bort fett.

MISTET FISK:  Fisk og fiskeslo i store mengder flyter i veibanen ved Knarvik. En semitrailer mistet lasten på E39 mellom Knarvik og Mundalstunnelsen onsdag kveld. Foto: Erlend Spurkeland / NTB scanpix
MISTET FISK: Fisk og fiskeslo i store mengder flyter i veibanen ved Knarvik. En semitrailer mistet lasten på E39 mellom Knarvik og Mundalstunnelsen onsdag kveld. Foto: Erlend Spurkeland / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Natten gikk med til å spyle bort fett fra veibanen etter at et vogntog mistet flere tonn fisk på E39 i Lindås kommune onsdag kveld.

 - Den ene sideluken har gitt etter, slik at lasten har falt ut. Det er mye fisk i veien, sa operasjonsleder Frode Kolltveit i Hordaland politidistrikt til Bergens Tidende sent onsdag kveld.

Til tross for at lasten falt i fisk, kom trafikken seg forbi ulykkesstedet natt til torsdag. Opprydningsarbeidet pågikk fortsatt ved 7-tiden torsdag morgen.

- Det ble et fettlag på veibanen, så det måtte spyles og strøs. Heldigvis var det på en tid av døgnet hvor det var liten trafikk, sier operasjonsleder Morten Kronen til VG.

Politiet vil undersøke hvorfor luken åpnet seg og lasten falt ut. Ingen personer ble skadd i hendelsen. (NTB)