MISTER FORELDRERETTEN: Foreldrene til lille Adolf Hitler Campbell i midten får foreløpig ikke ta hånd om sine tre barn. Foto: (AP Photo/Rich Schultz, File)
MISTER FORELDRERETTEN: Foreldrene til lille Adolf Hitler Campbell i midten får foreløpig ikke ta hånd om sine tre barn. Foto: (AP Photo/Rich Schultz, File)Vis mer

Mistet foreldreretten til Adolf Hitler Campbell

Også søstrene JoyceLynn Aryan Nation og Honszlynn Hinler Jeannie Campbell bor nå i fosterhjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Myndighetene tok fra Heath og Deborah Campbell barna i januar 2009. bakgrunnen skal være at foreldrene ikke blir ansett som skikket til å ta tilstrekkelig godt vare på barna.

En måned tidligere hadde familien vakt oppmerksomhet da et supermarked nektet å pynte en bursdagskake til sønnen deres, Adolf Hitler Campbell.

De andre barna bærer for øvrig navnene JoyceLynn Aryan Nation Campbell og Honszlynn Hinler Jeannie Campbell. Sistnevnte etter Heinrich Himmler.  

En familiedomstol hadde kommet frem til at det ikke var tilstrekkelig bevis for at foreldrene hadde misbrukt eller unnlatt å ta vare på barna.  

Denne avgjørelsen ble satt til side av et dommerpanel bestående av tre dommere som bestemte at det var tilstrekkelig med beviser til at barna ikke skulle bli gjenforent med foreldrene.  

Partene får foreløpig ikke lov å uttale seg om saken til media.  

Ifølge avisen NY Daily News har Campbell paret svastikaer i alle hjemmets rom og Heath brukermilitærstøvler som skal ha tilhørt en tysk soldat. Han hevder også at en slektning var medlem av Hitlers livvaktstyrke.  

Likevel hevder paret hardnakket at de ikke er rasister, men at de ikke har noe til overs for sammenblanding av rasene.