Coronaviruset:

Mistet hele familien: - Jeg er et vrak

Francis Goncalves mistet sin nærmeste familie til coronaviruset, etter at de skal ha nektet å vaksinere seg. - De var redde, sier Goncalves.

SKAL HA VÆRT REDDE: Francis Goncalves forteller at familien var redde for å vaksinere seg, etter å ha lest om konsekvenser på nettet. Foto: Privat
SKAL HA VÆRT REDDE: Francis Goncalves forteller at familien var redde for å vaksinere seg, etter å ha lest om konsekvenser på nettet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Fullvaksinerte: 71.56% Første dose: 79.06%

I juli mistet Francis Goncalves (43) moren, faren og broren sin etter at alle tre ble smittet av coronaviruset. Ifølge Goncalves hadde familiemedlemmene nektet å vaksinere seg.

- Jeg er et vrak. Noen ganger føles det ut som at jeg ikke får puste. Jeg tar meg sammen på jobb og når jeg er ute offentlig, men hjemme går jeg gjennom en berg-og-dal-bane av følelser. Jeg savner dem og ville gjort hva som helst for å få dem tilbake, sier Goncalves til Dagbladet.

Familien er opprinnelig fra Sør-Afrika, men flyttet til Wales i 2015. Ett år seinere flyttet foreldrene og broren til Portugal, mens Goncalves ble værende i Wales.

Redd for å ta vaksine

Goncalves var hjemme i Cardiff da han fikk nyheten om at faren Basil (73), moren Charmagne (65) og broren Shaul (40) alle hadde blitt syke med viruset. Foreldrene skal begge to ha hatt underliggende sykdom, men broren Shaul var den «sunneste personen» han kjente.

Da tilstanden til faren og broren ble betraktelig verre, prøvde Goncalves alt han kunne for å komme seg til Portugal og være med dem.

- Min første tanke var at jeg måtte komme meg til Portugal så jeg kunne ta meg av dem når de kom ut av sykehuset, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer