Mistet huset i flommen - nå overstrømmes han av gaver

Kjetil Skjerven er overveldet av hvordan lokalsamfunnet i Odda stiller opp.

MISTET HUSET: Kjetil Skjerven hadde lagt ned mye arbeid i og rundt huset i Odda - men mistet alt sammen i flommen på tirsdag. Etter at han spurte om noen kunne hjelpe ham med en komfyr til den nye leiligheten kommunen har skaffet, har sambygdingene nærmest dynget ham ned med gaver. Foto: Privat
MISTET HUSET: Kjetil Skjerven hadde lagt ned mye arbeid i og rundt huset i Odda - men mistet alt sammen i flommen på tirsdag. Etter at han spurte om noen kunne hjelpe ham med en komfyr til den nye leiligheten kommunen har skaffet, har sambygdingene nærmest dynget ham ned med gaver. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Helt fantastisk. Du ser at de bryr seg i lokalsamfunnet, sier Kjetil Skjerven i Odda til Dagbladet nå i morges.Det har bare gått ni timer siden han la ut ei melding ut på Facebook-sida «Finn - ODDA og litt til :)», og spurte om noen kunne avse en komfyr.

Han fikk en hel flom av positive svar, så mange at det ble litt lettere å leve med at han og familien tirsdag var blant dem som mistet huset.

- Det tok helt av. Jeg satt helt til klokka ett i natt og svarte, sier Kjetil Skjerven Fikk gitar og kjøleskap Av dem som ble intervjuet av TV, radio og aviser, hadde Kjetil en av de mest dramatiske historiene fra flommen. Han sto selv og så på, da vannmassene rev med seg huset, fullt av familiebilder, møbler og minner.

Nå har ikke folk bare tilbudt ham ny komfyr. Han har fått tilbud om så mye at det ikke kommer til å bli et problem å møblere den nye leiligheten kommunen har skaffet ham, og som han ennå ikke har rukket å se på.

For å nevne noe, så har folk tilbudt ham stuebord, kommode, kjøleskap, 12 middagstallerkener - og til og med en «flott gammel stålstrengs Ibañez gitar».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer