Mistet jobben - vant 340 mill

Det går opp og ned her i verden: Først mistet Tim Rivers jobben ved en fabrikk i Salem i den amerikanske delstaten Indiana. Mindre enn en uke senere vant han 49 millioner dollar i lotto.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hva ville du brukt 340 mill på? Det tilsvarer nesten 340 millioner kroner, og Rivers slipper dermed å ligge våken om nettene og lure på hvor han skal ta penger fra. Den 24 år gamle tobarnsfaren sier ifølge BBCs nettsider at han vil kjøpe seg nytt hus og et par biler.

- Det første jeg tenkte da jeg våknet i dag tidlig, var at jeg ikke visste hvordan jeg skulle greie å betale det jeg skyldte her og der. Gudskjelov fikk jeg raskere og bedre svar enn jeg hadde våget å drømme om, forteller Rivers.

For tiden bor han i en campingvogn sammen med sin kone Pam, en datter på fire år og en sønn på seks måneder. Paret dro ikke på byen for å feire da de fikk vite om gevinsten - i stedet kontaktet de en profesjonell økonomisk rådgiver.

Rådgiveren anbefalte dem å investere i et skikkelig hus, noe Tim og Pam straks sa seg enige i. Når de har flyttet inn der, vil paret bruke en god slump penger på videreutdanning, meldte den britiske rikskringkastingen onsdag.

(NTB)Hva ville du brukt 340 mill på?

RIKE: Tim Rivers og kona Pam vant egentlig 89 millioner dollar, men siden de valgte å få hele summen utbetalt med en gang, må de greie seg med 49 millioner.