Mistet jobben julaften. Nå vant hun 375 millioner og skal oppfylle to drømmer

- Det ringer folk jeg ikke har pratet med på 30 år, sier dansk fembarnsmor (47).

ÅPNET PÅ SØNDAG:  Danske Spil åpnet sitt hovedkontor søndag for å ta i mot den "anonyme" vinneren med den uregistrerte Eurojackpot-kupongen, delvis skjult bak den symbolske vinnersjekken. Foto: Danske Spil.
ÅPNET PÅ SØNDAG: Danske Spil åpnet sitt hovedkontor søndag for å ta i mot den "anonyme" vinneren med den uregistrerte Eurojackpot-kupongen, delvis skjult bak den symbolske vinnersjekken. Foto: Danske Spil. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For bare to måneder siden, på selveste julaften, ble den 47 år gamle fembarnsmoren sagt opp fra jobben sin.

Situasjonen  var så begredelig at hun ikke orket å gjennomføre den tradisjonelle familiefesten. Ungene som hadde flyttet ut, ble sendt hjem igjen hver til sitt.

Fredag kjøpte kvinnen en Eurojackpot-kupong i kiosken i sitt lokale kjøpesenter.

Hun sjekket vinnertallene på tekst-tv lørdag morgen sammen med mannen og en av sønnene.

Og Danmark hadde fått sin største spillvinner gjennom tidene med 315 millioner danske kroner - omregnet om lag 375 millioner norske.

Anonym - men alle vet Tredelsmilliardæren har valgt å være så anonym det lar seg gjøre når «alle» i hjembyen Helsingør (36 000 innbyggere) i løpet av et døgn visste hvem hun er.

For rett etter trekningen var det klart at rekordgevinsten hadde havnet hos en kunde i Kvickly-kiosken i Prøvestencentret i Helsingør.

Og Danske Spil har ikke de samme reglene som kollega Norsk Tipping på Hamar med alt spill registrert på nett eller spillekort.

I Danmark kan du fortsatt tippe uregistrert. Og da må du først ta med uregistrert vinnerkupong dit den er kjøpt med egen legitimasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer