Komiker André Ulveseter:

Mistet kjæresten - lager humor av sorgen

Like før midnatt 3. juni 2022 gikk den lyse sommerkvelden, full av latter og sang, over til et stummende mørke for komiker André Ulveseter. Nå skal han lage humor av sitt livs største krise.

LATTER OG MORO: Kathrine Krogen og André Ulveseter møttes i 2013, og fant hverandre i blant annet humor. - Hun elsket å le, forteller André. Foto: Privat
LATTER OG MORO: Kathrine Krogen og André Ulveseter møttes i 2013, og fant hverandre i blant annet humor. - Hun elsket å le, forteller André. Foto: Privat Vis mer
Publisert

André Ulveseter (48) er egentlig en privat fyr, sier han, men han har bestemt seg for å dele opplevelsene han hadde etter å ha mistet kjæresten Kathrine Krogen (48).

André og Katt, som hun ble kalt blant venner, møttes i 2013, etter at førstnevnte hadde holdt stand up og fanget ålesunderens oppmerksomhet.

- Hun sendte meg en melding og takket for showet. Seinere har jeg blitt fortalt at hun fikk panikk fordi jeg svarte.

Katt, som elsket å le, og komikeren møttes, og ble kjærester ganske fort, forteller han.

- Vi hadde veldig mye til felles og passet bare veldig godt sammen.

De valgte å ikke bo sammen, for å slippe hverdagsmaset som kan være «drepen for et forhold», men så hverandre så ofte de kunne.

Begge hadde også barn fra tidligere forhold, og det ble nok av hverdag ellers, forteller André.

Både André og Katt var også glad i å reise, og Gdansk i Polen ble deres perle. I løpet av åra sammen ble det hele 37 turer dit.

- Jeg drar nok aldri til Gdansk igjen, sier André.

Saken ble først omtalt av NRK.

3. juni i fjor var det premiere på sommershowet til Teaterfabrikken i Ålesund. Katt og noen venninner satt bakerst i lokalet, og da André entret scenen som rollefiguren de hadde utviklet sammen, «Renovasjonsarbeideren», kunne han høre latteren hennes over alt annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer