Flykaoset

Mistet koffert med viktige medisiner

Streik og personalmangel skaper kaos på flyplasser i hele Europa. Elin Rasmussen fryktet at ferien skulle være spolert, etter at kofferten med MS-medisiner forsvant sporløst.

MED BAGASJEN FØR AVREISE: Elin Rasmussen har fortsatt ikke fått igjen bagasjen flere dager etter hjemkomst fra Marokko. Foto: Privat
MED BAGASJEN FØR AVREISE: Elin Rasmussen har fortsatt ikke fått igjen bagasjen flere dager etter hjemkomst fra Marokko. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag landet Elin Rasmussen (29) på Gardermoen, etter en lang reise med Norwegian hjem fra ferie i Marokko.

Først ble flyet hun skulle ta fra København til Oslo kansellert av «tekniske årsaker». Vel fremme, etter en omvei via Stockholm og fem timer bak skjema, var heller ikke kofferten hennes å spore i bagasjehallen.

Fire dager seinere er kofferten, som inneholdt dyrebare medisiner, fortsatt sporløst borte.

Beskjeden «Tracing continues. Please check back later» er det som møter henne i flyselskapets bagasjesporingsportal.

- De har ikke greid å finne bagasjen min. Jeg har ikke fått noe hjelp av Norwegian, sier Rasmussen til Dagbladet. Hun har opplevd flyselskapet som utilgjengelige.

Avhengig av medisiner

29-åringen har multippel sklerose (MS) og tar såkalte bremsemedisiner mot sykdommen morgen og kveld.

Tar hun dem, merker hun ikke noe til sykdommen.

Overfor Aftenposten, som først omtalte saken, oppgir Rasmussen at medisinene i kofferten har en verdi på 24 000 kroner og beskriver prosessen med å få tak i nye som «omstendelig».

Under reisen oppbevarte hun ett brett med medisiner i håndbagasjen. Resten befinner seg i den forsvunne kofferten, sammen med store deler av sommergarderoben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer