Mistet kofferten

Det har ikke akkurat vært Slobos uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ikke nok med at den tidligere jugoslaviske presidenten ble pågrepet torsdag. Ikke nok med at han ble sendt til krigsforbryterdomstolen i Haag hvor han er tiltalt for forbrytelser mot menneskeheten. Ikke nok med at han har sittet på enecelle siden fredag.

Nå har Slobodan Milosevic mistet kofferten sin også.

Selv ikke tiltalte krigsforbrytere slipper unna flyselskapenes uvane med å rote bort bagasjen når du trenger den som mest. Den 59 år gamle ekspresidenten har dermed ingenting å ha på seg når han må møte i retten i morgen. Iallfall ikke de klærne han hadde planlagt.

Utsatte møte med advokater

Advokatene hans skulle frakte kofferten fra Beograd til Amsterdam i dag, men vel framme i den nederlandske hovedstaden var ingen koffert å oppspore. Forsvinningen får konsekvenser for forsvaret til Milosevic. Han har ennå ikke har bestemt hvilke advokater som skal forsvare ham. Det skulle bli avgjort i et møte i fengselet i dag, men dette har blitt utsatt på grunn av koffertforsvinninga.

Advokat Zdenko Tomanovic opplyser at kofferten inneholdt materiale eks-presidenten har bruk for i retten i morgen. Ifølge nyhetsbyrået AP inkluderer det klærne han skulle ha på seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer