Mistet lappen til lunsj

Politiet mener Petter Stordalen gasset seg gjennom Oslo sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stordalen satt bak rattet på sin nyinnkjøpte Mercedes CLS 55 AMG til 2,2 millioner kroner da han midt på dagen i går fikk politiet på slep.

I Olav 5s gate midt i Oslo sentrum skal han ha gasset på slik at han spant og fikk bakhjulsskrens to ganger i løpet av 100 meter, skriver VG. Ved Klingenberg kino svingte milliarderen så inn Klingenberggata for å kjøre ned i parkeringsgarasjen til Continental Hotell. Der ble han stoppet av politiet.

- Han kjørte så fort at folk reagerte, sier politiets operasjonsleder Vidar Hjulstad til VG.

Politipatruljen på stedet mente kjøringen var av så grov karakter at Stordalen fikk førerkortet beslaglagt på stedet. I utgangspunktet er førerkortet inndratt på ubestemt tid, og han er anmeldt for uforsvarlig kjøring med mulig fare for andre.

Luksusbilen Stordalen skaffet seg i slutten av januar ble stående ved nedkjørselen til hotellgarasjen inntil en av de ansatte på hotellet parkerte den for den førerkortløse forretningsmannen.

Tydelig irritert, og uten førerkort, måtte Stordalen bruke apostlenes hester resten av veien til forretningslunsjen på Continental.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer