USA

Mistet missetittel etter Twitter-meldinger

- De diskriminerer folk med andre meninger.

MISTET TITTELEN: Kathy Zhu (20) raser etter å ha mistet tittelen over Twitter-innlegg. Foto: Kathy Zhu (Skjermdump fra Instagram-video).
MISTET TITTELEN: Kathy Zhu (20) raser etter å ha mistet tittelen over Twitter-innlegg. Foto: Kathy Zhu (Skjermdump fra Instagram-video). Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kathy Zhu (20), årets vinner av Miss Michigan, ble nylig fratatt tittelen for å ha skrevet «støtende og ufølsomme» innlegg på sosiale medier. Zhu, som også er en åpen tilhenger av President Trump, fikk beskjeden forrige uke, og delte deretter et bilde av e-posten hun angivelig har fått fra Miss World America (MWA).

- Miss World America (MWA) har blitt gjort oppmerksom på at dine sosiale medie-kontoer inneholder støtende, ufølsomt og upassende innhold, skriver misse-organisasjonen, og sier dette bryter med deres retningslinjer.

- Derfor og med umiddelbar effekt, anerkjenner ikke lenger MWA deg som deltaker, avsluttes e-posten.

Hijab og vold

Zhu mener det «støtende» innholdet, refererer til tidligere innlegg hun har delt fra en hijab-messe og om dødsfall blant svarte i USA.

Disse Twitter-meldingene har blitt slettet i etterkant, men den ene kan bli funnet på Zhus Facebook-konto.

- Det er en «prøv en hijab»- messe på campus. Forteller dere meg nå at dette bare er et moteplagg og ikke noe religiøst? Eller prøver dere å få kvinner vant til å bli undertrykket under islam?, skriver hun og deler bilder av messen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer