Mistet søsteren - kjæresten i koma

Skredet i Chamonix tok Even Wiederøe Kristoffersens eneste søster og hans forlovede. Søsteren døde. Forloveden ligger i koma.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ettermiddag ankom han Chamonix sammen med forloveden Trude Viks foreldre. Mens han sørger over tapet av søsteren, sitter han ved kjærestens sykeseng. Hjertet hennes stoppet i mellom 20 og 30 minuutter da hun havnet under snømassene. Nå ligger hun i koma, og svever mellom liv og død.

- Dette er en tragedie, sier Even Wiederøe Kristoffersen til Bergensavisen.

Han var hjemme i Bergen da han fikk melding om rasulykken på sveitsisk side av fjellkjeden Chamonix. Han er forberedt på å bli i Chamonix i flere dager. I går fikk han vite at forloveden kommer til å ligge i respirator i hvert fall de 48 neste timene.

- Du kan selv tenke deg hvordan jeg har det nå. Jeg fikk sjokk da beskjeden kom. Vi blir her ned til alt er OK, sier Widerøe Kristoffersen til BA.

På telefon fra Chamonix forteller Trude Viks far, Tore Vik, avisa at datteren svever mellom liv og død.

- Det var godt å få se henne. Men ennå er alt fryktelig usikkert. Vi har fått vite at hjertet hennes skal ha stoppet i 20-30 minutter, så det er alvorlig. Sykehuset vil ha henne i minst en uke fremover, sier han til BA.