Mistet tre lekekamerater

ALTA (Dagbladet): Vantro lekekamerater ble vitner til brannen der tre søsken ble flammenes brutale rov. Moren og to andre søsken reddet livet. Faren var bortreist da flammene raste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- En forferdelig opplevelse. Jeg skjelver ennå, sier nabo Oddvar Johansen. Først så han mor og sønn på halvannet år redde seg ut av det brennende huset, deretter datteren på 15 år som hoppet ut av et vindu i andre etasje.

- Jeg sovnet og finner ikke barna! Jeg finner ikke barna! Hun ropte det flere ganger. Hun virket helt i sjokk da jeg fikk henne i hus, forteller Johansen. Naboer forsøkte å redde barna. De satte opp stiger mot soveromsvinduene i andre etasje, men varmeutviklingen var så sterk at de måtte gi opp.

Tredje søndag i advent endte tragisk for Alta-familien. Tre av familien på omkom.

Den 37 år gamle moren, hennes halvannet år gamle sønn og datteren på 15 berget seg ut av den overtente eneboligen. Tvillingguttene på tre år og deres 13 år gamle søster mistet livet. Familiefaren er for tida på arbeid i Ålesund. I går formiddag fikk han det fryktelige dødsbudskapet fra politiet, via telefon.

Nærmeste nabo, Oddvar Johansen, forteller lavmælt om den dramatiske søndagen. Men det gjør vondt. 58-åringen sliter med følelsene mens han forteller hva som skjedde:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer