Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kastet ut fra TV3 akkurat da Norge-Kroatia var på sitt mest spennende

Mistet TV-bildene under sluttdramaet

En rekke Viasat-kunder med Viaplay ble kastet ut da ekstraomgangene begynte.

HØY TEMPERATUR: Da spenningen var på sitt høyeste i sluttminuttene av EM-semifinalen i håndball Norge-Kroatia mistet mange TV-seere bildene. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
HØY TEMPERATUR: Da spenningen var på sitt høyeste i sluttminuttene av EM-semifinalen i håndball Norge-Kroatia mistet mange TV-seere bildene. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Pressesjef Fredrik Olimb i Viaplay Norge forteller at det har «noen reaksjoner» fra folk som mistet TV-bildene fra sluttminuttene av EM-semifinalen i håndball Norge-Kroatia i kveld.

Da Dagbladet snakket med ham klokka ni i kveld kunne han ikke si hvor mange det gjelder, men sier at «det er ikke snakk om veldig mange».

Uheldige kunder

Olimb gir denne forklaringen på hvorfor noen gikk glipp av den nervepirrende avslutningen - med hele fire ekstraomganger:

- Dette gjelder kunder av Viasat med Viaplay inkludert, og av dem gjelder det ikke alle, men dem som har gått inn på kampen via «kanaler», sier Olimb.

Han forklarer at «kanaler» er en annen meny enn sportsmenyen på Viaplay-tjenesten.

- De som har trykket på TV3 den veien, kan ha opplevd å bli kastet ut av sendingen, forteller Olimb.

Grunnen til det er at kampen gikk til ekstraomganger - og at det i den forbindelse skjedde en glipp.

Dobbelt bittert

- Det er lagt inn «breaks» - avbrudd - mellom hvert program, slik at man kan skille mellom programmene, og her har det skjedd en glipp slik at disse avbruddene ikke tok høyde for at det ble ekstraomganger, forklarer Olimb overfor Dagbladet.

Han forteller at etter 15 minutter - av de til sammen 20 minuttene pluss pauser som ekstraomgangene varte - fikk Viaplay sendt ut en melding til disse kundene.

Meldingen sa at de ved å gå inn på TV3 via sportsmenyen likevel kunne få sett det som da var igjen av kampen.

Dessverre for disse kundene - og for nordmenn flest - fikk de da med seg et knapt og bittert tap for Norge mot Kroatia.