Mitchell (26) skrev brev i skjul til kona og datteren før han døde

Den virkelige «PS. I love you».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mitchell Whisenhunt var bare 26 år gammel da han døde som følge av den sjeldne bindevevssykdommen, Marfans syndrom.

Whisenhunt visste at han ikke kom til å leve lenge som følge av sykdommens symptomer.

I all hemmelighet skrev han brev og dikt til kona Ashley Wisenhunt (22) og deres datter Bryn på ett år, for å kunne ha tilstedeværelse i livene deres, også etter sin død.

Som i et ekko av den verdenskjente Hollywood-suksessen «PS. I love you» fra 2007, hvor en enke finner brev fra sin avdøde ektemann med råd og kjærlighetserklæringer, hadde Mitchell på samme måte etterlatt over tretti brev til kona og datteren med blant annet bursdagshilsener helt frem til ettåringens 18-års dag.

«Hvis dette blir lest, har jeg gått bort» Kona hans Ashley Whisenhunt (22) sier at hun ikke hadde noen anelse om ektemannens hemmelige brevprosjekt inntil etter at han gikk bort.

«Hvis dette blir lest, har jeg gått bort», slik innledes det første brevet han skrev til kona Ashley, som hoppet av studiene for å ta vare på sin syke mann i løpet av hans siste leveår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer