Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mitchell (26) skrev brev i skjul til kona og datteren før han døde

Den virkelige «PS. I love you».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mitchell Whisenhunt var bare 26 år gammel da han døde som følge av den sjeldne bindevevssykdommen, Marfans syndrom.

Whisenhunt visste at han ikke kom til å leve lenge som følge av sykdommens symptomer.

I all hemmelighet skrev han brev og dikt til kona Ashley Wisenhunt (22) og deres datter Bryn på ett år, for å kunne ha tilstedeværelse i livene deres, også etter sin død.

Som i et ekko av den verdenskjente Hollywood-suksessen «PS. I love you» fra 2007, hvor en enke finner brev fra sin avdøde ektemann med råd og kjærlighetserklæringer, hadde Mitchell på samme måte etterlatt over tretti brev til kona og datteren med blant annet bursdagshilsener helt frem til ettåringens 18-års dag.

«Hvis dette blir lest, har jeg gått bort» Kona hans Ashley Whisenhunt (22) sier at hun ikke hadde noen anelse om ektemannens hemmelige brevprosjekt inntil etter at han gikk bort.

«Hvis dette blir lest, har jeg gått bort», slik innledes det første brevet han skrev til kona Ashley, som hoppet av studiene for å ta vare på sin syke mann i løpet av hans siste leveår.

- Uvirkelig å lese Ashley sier til TV-kanalen KLTV at hun ble svært overveldet da hun oppdaget den store gaven ektemannen hadde etterlatt seg.

•Se video over

- Det er uvirkelig å lese brevene nå som han ikke lenger er her, det føles ut som om han hvert øyeblikk skal dukke opp og lese dem høyt for oss, sier hun.

UVIRKELIG: Kona til den avdøde Mitchell Whisenhunt, Ashley Whisenhunt (22) beskriver det som uvirkelig å lese brevene fra ektemannen når han ikke lenger er tilstede. Foto: Gofundme
UVIRKELIG: Kona til den avdøde Mitchell Whisenhunt, Ashley Whisenhunt (22) beskriver det som uvirkelig å lese brevene fra ektemannen når han ikke lenger er tilstede. Foto: Gofundme Vis mer

Hun forteller videre at ektemannen har merket hvert enkelt brev med datoer til spesielle anledninger, deriblant et til deres kommende bryllupsdag.

- Jeg kommer til å respektere Mitchells ønske om at vi åpner brevene på datoene som de er dedikert til, sier hun og trekker fram de mange brevene til datteren, som knapt fikk lære faren sin å kjenne, som spesielt dyrebare for familien.

Ber om hjelp Samlingen inneholder også brev til nabolaget, hvor Mitchell takker for all støtte som han har fått i løpet av sykdomsperioden.

Samtidig oppfordrer han dem til å bistå kona og datteren økonomisk, ettersom de i flere år strevde med å få endene til å møtes på grunn av alle utgiftene hans medisinske behandling påkostet dem.

Ashley Whisenhunt forteller til den lokale TV-kanalen at familien nå selger armbånd og t-skjorter med navnet hans på for å samle inn nok penger til en minnestund for ham.

BURSDAGSBREV: Mitchell Whisenhunt dedikerte en rekke av brevene til datterens kommende fødselsdager for å kunne være tilstede i livet til ettåringen som knapt fikk lære å kjenne faren sin før han gikk bort. Foto: Gofundme
BURSDAGSBREV: Mitchell Whisenhunt dedikerte en rekke av brevene til datterens kommende fødselsdager for å kunne være tilstede i livet til ettåringen som knapt fikk lære å kjenne faren sin før han gikk bort. Foto: Gofundme Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!