«Mitt ansvar er å ta ansvar for det jeg har ansvar for»

Norske politikere sa mye rart i 2012 også. Bli med og stem fram årets gullkorn med Dagbladet-redaksjonen.

«HVKÆ»: Er det årets sitat, eller sa noen politiker noe bedre i 2012? Du stemmer.  Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet
«HVKÆ»: Er det årets sitat, eller sa noen politiker noe bedre i 2012? Du stemmer. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Så og si hele den norske politiske eliten er representert på sitat-toppen. Stem på ditt favoritt-sitat på Dagbladet.no eller fortelle oss hvem som er din favoritt på Gullkorn@dagbladet.no og bli med på debatten i kommentarfeltet. Vinneren blir kåret tirsdag.

Hvilket sitat er Årets gullkorn? Her er kandidatene:

 «Man kan kanskje angre på at man i hele tatt ble med Bernander & co på Lorry når man blir utsatt for usann ryktespredning, men man får kanskje ta noen sjanser her i livet». (Næringsminister Trond Giske (Ap) til Dagsnytt Atten på NRK 11. januar.)

 «Å høre på Erik Solheim er litt som å høre på en predikant». (KrF-leder Knut Arild Hareide gir trolig Erik Solheim (SV) et kompliment, 16. februar, Naturvernforbundet.)

 «Ja, det er heller ikke uvanlig, for å si det sånn, at det kommer e-post hit som ikke får noe svar. Sånn at det er helt sikkert det som har skjedd, at det aldri ble sendt noe svar.» (SV´s Audun Lysbakken til Dagbladet 24. februar om eposter som forsvant og

 «Det er farlig hvis partipolitiske kabaler blir viktigere enn landets interesser.» (Erik Solheim om sin avgang og verdens undergang, ikke 21. desember, men 23. mars 2012.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer