- Mitt største mareritt

Den 32 år gamle biltyven hevder han kjørte i sju- åtte mil før han oppdaget at det satt et barn i baksetet, og at han fikk fullstendig panikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ORKDAL (Dagbladet): - Det var mitt største mareritt, sa en gråtende 32-åring i Orkdal tingrett i går. Han nektet straffskyld for kidnapping.

- Jeg gikk ut av bilen for å tisse og ta en røyk. Da jeg skulle sette meg inn igjen, så jeg et lite barnefjes - en unge som satt og sov. Jeg ble panikkslagen og visste ikke hva jeg skulle gjøre med barnet.

Det var 22. februar i år tiltalte stjal en bil som sto med nøklene i utenfor en bolig i Orkdal. Fastspent i barnesetet bak i bilen satt to år gamle Siv Helen Røhmesmo. Pappa Frank var en kort tur inne i huset, da bilen med barnet ble borte.

- Jeg hadde ikke til hensikt å kidnappe jentungen, og jeg rørte henne ikke. Hun satt og sov, og ga ikke fra seg en eneste lyd under hele turen, hevder biltyven.

- Sykelig sjalu

Han begrunner biltyveriet med at han skulle dra til Kvikne for å kontrollere bevegelsene til sin ekssamboer, som han på den tida var ilagt forbud mot å besøke. Han hevder å ha vært sykelig sjalu og i så sterk psykisk ubalanse at han tidligere på dagen ba om å bli innlagt på psykiatrisk sykehus. Tiltalte er tidligere narkoman, og opplyser at han har levd et hektisk liv med narkotika i 17- 18 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer