Mobbeoffer Line (26) har fått utbetalt 1,6 millioner kroner i erstatning av kommunen

Advokaten mener hun har rett på mye mer.

HAR FÅTT ERSTATNING: Line Sommer Hoel (26) fikk ungdomstida ødelagt og sliter med seinskader. Retten har slått fast at kommunen og skolen har ansvaret. Foto: Privat
HAR FÅTT ERSTATNING: Line Sommer Hoel (26) fikk ungdomstida ødelagt og sliter med seinskader. Retten har slått fast at kommunen og skolen har ansvaret. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Line Sommer Hoel (26), som i lang tid har ligget i strid med hjemkommunen Malvik på grunn av mobbingen hun ble utsatt for gjennom hele ungdomstida, har fått utbetalt 1,6 millioner i erstatning fra kommunen, melder Adresseavisen.

Advokaten hennes, Christian Lundin i Advokatfirmaet Ness Lundin DA, mener imidlertid Hoel har krav på en langt høyere sum, og antar det blir rettssak om dette, siden partene i saken ifølge ham står langt fra hverandre.

- Hoel opplever at Malvik kommune sårer igjen med erstatningsutmålingen, sier han til Dagbladet.

- Standarderstatning

- Kommunen har ensidig utbetalt hva de synes er riktig. Jeg vil på vegne av Hoel sende inn et oppdatert erstatningskrav med det første, og det vil være betydelig over 1,6 millioner, sier Lundin.

- Dette er en standarderstatning for barn under 16 år. Beløpet er menerstatning som skal dekke tapt livsutfoldelse og inntektstap, utdyper advokaten overfor Adresseavisen.

Lundin vil ikke utdype hvor mye penger han mener klienten har krav på.

- Det vet jeg ikke nøyaktig før jeg har gått igjennom alle detaljene, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer