Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mobilnettet ligger nede

Hele landet er rammet.

TELENOR-TRØBBEL: Mobilnettet ligger nede i store deler av landet.  Foto: Lars Eivind Bones
TELENOR-TRØBBEL: Mobilnettet ligger nede i store deler av landet. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mobilnettet til Telenor er rammet av en større feil.

«Vi opplever for tiden feil på vårt mobilnett. Det kan tyde på at det er en større fellesfeil som rammer flere landsdeler og vi venter fortsatt på info rundt dette. Vi vil komme med oppdatering fortløpende etterhvert som vi får mer informasjon. Vi beklager meget ulempene dette medfører.», heter det på Telenors Facebookside.

Telenor har ikke kommet med noe informasjon om saken på sin hjemmeside.

- Redusert kapasitet - Telenor opplever for øyeblikket redusert kapasitet i mobilnettet. Dette gjelder pakkedata og tale mobil. Vi er i gang med feilretting, og har tro på at trafikken om kort tid vil gå som normalt, sier informasjonssjef Anders Krokan i Telenor til Dagbladet i en epost.

Informasjonsavdelingen i Telenor er ikke mulig å nå på telefon.

Klokka 14.45 meldte Telenor på sin Facebookside at problemene er landsdekkende.

«Vi opplever for tiden landsdekkende problemer med tale i mobilnettet. Vi jobber med å løse dette og beklager alle ulempene det medfører. Vi kommer tilbake med mer informasjon her fortløpende så snart vi vet mer», heter det.

- Vi opplever for tiden feil på vårt mobilnett. Feilen rammer både mobil tale og SMS flere steder i landet. Fasttelefonnettet er ikke rammet av feilen. Vi jobber nå for å rette feilen, og vi beklager ulempene denne  feilsituasjonen medfører for våre kunder, skriver informasjonssjef Kristin V. Tønnessen til Dagbladet i en epost.

Ukjent årsak Klokka 15.40 fikk Dagbladet telefonkontakt med dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor.

- Vi jobber på spreng med å finne feilen. Den ser ikke ut til å ha med flomproblemene på Østlandet å gjøre, men jeg  tør ikke utelukke noe. Vi har hatt store problemer med mobilnettet, både tale og sms siden før klokka 13, sier Amundsen til Dagbladet.

Også kunder som bruker Telenors nett er berørt.

- Å ringe nødnummerne fra mobil kan være vanskelig, men fra fasttelefon skulle det ikke være problematisk, sier Amundsen.