Mobilraneren tatt

Ranet banker mens hun snakket i mobilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er mulig å gjøre flere ting på en gang. Det beviste kvinnen som har ranet fire banker i Virginia, USA, mens hun snakket i mobiltelefonen.

Nå er derimot en mistenkt multikunstner arrestert, skriver Washington Post.

Identifisert i går

I går etterlyste politiet Candice R. Martinez (19) etter å ha identifisert henne ved hjelp av de knivskarpe bildene fra overvåkingskameraene. I natt oppdaget en FBI-agent bilen hennes på en parkeringsplass utenfor et hus i Fairfax.

I bilen satt to menn som ble arrestert umiddelbart. Så omringet politiet huset, og fant den mistenkte kvinnen innendørs.

I natt ble hun fengslet, mistenkt for ran av fire Wachovia-banker.

- Fra et godt hjem

I et kort telefonintervju går Candices stemor langt i å antyde at politiet har arrestert feil person for ranene.

SNAKKET MENS HUN RANET: Her er overvåkingsbildene av mobilraneren. Mens hun snakket i mobilen, leverte hun lapper til funksjonæren med krav om penger. I den fjerde og siste banken viste hun også fram en pistol. Foto: AP
SNAKKET MENS HUN RANET: Her er overvåkingsbildene av mobilraneren. Mens hun snakket i mobilen, leverte hun lapper til funksjonæren med krav om penger. I den fjerde og siste banken viste hun også fram en pistol. Foto: AP Vis mer

- Hun er en fin jente. Hun kommer fra et godt hjem, sier Jackie Martinez til Wahington Post.

Etter at politiet mente de hadde identifisert mobilraneren, ble bostedet til familien i Santa Fe, New Mexico, gjennomsøkt. Men verken Candice eller ransutbyttet ble funnet.

- Saken er overveldende for familien, sier Jackie Martinez.

MISTENKT: Candice R. Martinez er arrestert, mistenkt for ranene.