Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Moe funnet død

Tor-Martin Moe (61) og Kari Moe Dalen (29) reiste til Sør-Afrika med én oppgave for øye: Å finne sin drepte storebror og far, Kjetil Moe (64). Det klarte de.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forretningsmannen Kjetil Moe fra Gjerstad i Aust-Agder reiste til Johannesburg i Sør-Afrika for å møte forretningsforbindelser. 27 september forsvant han. Norsk og sørafrikansk politi har lett etter ham uten hell.

En person som satt fengslet for andre forhold i Sør-Afrika visste hvor Moe ble drept, men har nektet å fortelle om stedet.

Tor-Martin og Kari møtte ham i fengsel utenfor Soweto, og han gikk med på å vise hvor Moe skal ha blitt drept. Til slutt viste han politiet stedet der en død mann ble funnet på 29. september. Moe ble liggende på likhus i to måneder, og ble deretter kremert og gravlagt som uidentifisert. Tor-Martin og Kari ble vist bilder av den døde.

- Det er ikke tvil. Det var min far de fant død. Det var en forferdelig opplevelse og vondt å se bildene. Men vi måtte vite det, sier Kari.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!