Møkkatrailer veltet - E18 stengt

E18 er stengt mellom Asper og Reitvet i Akerhus. - Det lukter som et helvete her.

STENGT: E18 er stengt ved Kråkstad i Akershus etter at en møkkatrailer veltet. En bil kjørte også ut etter å ha sklidd i møkka. Video: Freddie Larsen. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

E18 mellom Asper og Reitvet i Ski i Akershus er sperret sperret i begge retninger på grunn av en trailervelt. Traileren var fullastet med møkk, og møkka er spredd utover et stort område.

- Politi er på stedet og bergingsbil er på vei. Vi må få fjernet ting fra veibanen, og vi forsøker å få bilen berget og veien åpnet igjen. Det kan ta litt tid, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt.

Møkkatrailer veltet - E18 stengt

- Tykt lag med møkk

Politiet, som fikk inn melding 08.39 fredag morgen, informerer om at ulykka har skjedd ved Myrvoll. En bil har allerede kjørt ut etter å ha sklidd i møkka.

- Det skal ha vært såpass glatt på stedet, sier Årstein.

Brannvesenet er også varslet om hendelsen, og det viser seg at et opprydningsarbeid må til.

- Det ligger et tykt lag med møkk i veibanen som må skrapes vekk, og trailercontaineren må rettes opp og hektes på vogntoget. Trafikken ledes via Audenbølveien og Nesveien. Modulvogntog og spesialtransport må vente, melder Vegtrafikksentralen.

Det er ifølge Vegtrafikksentralen mye slam i vegbanen og behov for opprydning, samt berging.

- Lukter som et helvete

- Traileren har veltet ut på et jorde, traileren er lastet med møkk, informerer Øst politidistrikt.

- Det lukter som et helvete her. Veien er sperret omkring en kilometer, sier frilansfotograf Freddie Larsen.

Vegtrafikksentralen opplyste først om at trailervelten skjedde på E18 mellom Kråkstad og Elvestad. Kort tid etter informerte VTS om at dette var feil, og at det ulykka har skjedd på E18 mellom Asper og Reitvet i Ski, Akershus.

Saken oppdateres