Møkkete attraksjon

Etter at kua spiste 1722 diamanter graver juveleren gjennom møkka for å få dem igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er ikke akkurat perler for svin, men den indiske juveleren Mohabbatsinh Gohil prøver i hvert fall å finne igjen diamantene sine i kumøkka. På en utrolig måte klarte Gohil å miste en pakke med 1722 diamanter på gata. Kua, som tydeligvis var sulten, gomlet i seg hele pakka.

Nå har Gohil sprengmatet kua med frukt, gress, og avføringsmidler i 17 dager for å få diamantene tilbake, skriver nyhetsbyrået AFP. Etterhvert som avføringen klasker i bakken, graver han seg pliktskyldigst gjennom møkka. Med hendene.

Så langt har han ifølge rapportene funnet 555 av diamantene. Men han gir seg ikke før alle er kommet til rette.

- Med den farta kua kvitter seg med diamantene mine, tar det vel rundt 30 dager til før jeg har fått dem igjen, sier Gohil.

Dessverre er veterinæren som overvåker utdritinga ikke like optimistisk. På grunn av alle magene diamantene skal gjennom før de ser dagslyset, tror han ikke alle diamantene kommer tilbake i de rette hender.

- Det er umulig å få igjen alle diamantene, sier han.

Men publikum har fått øynene opp for den sære seansen på den indiske landsbygda. Hver eneste dag flokker folk seg rundt Gohil mens han finføler seg gjennom rukene. Klimakset, med tilhørende jubelbrøl, kommer hver gang han smilende holder opp en ny ikke-så-skinnende diamant.

DIAMONDS ARE FOREVER: Derfor håper den indiske juveleren å få tilbake alle de 1722 diamantene kua spiste.