Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mona (41) funnet drept på Torshov

Politiet etterlyser vitner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiinspektør Terje Kristiansen ved Oslo politidistrikt bekreftet i ettermiddag at 41 år gamle Mona Berg, som ble funnet død i Sigurd Lies gate på Torshov i går, ble drept.

- Vi har gjort funn på åstedet som tyder på at hun ble drept, sier Kristiansen.

På dette stadiet i etterforskningen vil han ikke kommentere hva slags skader offeret hadde. Obduksjonsrapporten vil bli klar i løpet av dagen.  

Uklart drapstidspunkt

Politiet er spesielt interessert i tips fra folk som kan knytte observasjonen sin til et bestemt tv-program eller lignende. Foreløpig er drapstidspunktet uklart, og politiet vil gjerne ha hjelp av tips for å få stadsfestet tidspunktet.

- Hun ble sist observert lørdag, og vi tror hun ble drept enten lørdag eller søndag. Etter samtykke fra de pårørende går vi nå ut med navn på kvinnen og bilde i håp om å få inn tips fra publikum, sier Kristiansen.

Ingen er så langt mistenkt for drapet, og politiet er svært interessert i å komme i kontakt med folk som kan ha opplysninger av interesse for etterforskerne.

Vanket i rusmiljø

Foto: Kristian Ridder-Nielsen
Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer

Noen medier har skrevet at en venn av kvinnen var ilagt besøksforbud. Dette vil politiet ikke bekrefte. Kristiansen bekrefter imidlertid at politet har vært i kvinnens leilighet tidligere i forbindelse med husbråk.

- Kvinnen vanket i et rusmiljø. Dette miljøet på Torshov er naturligvis interessant for oss, og vi håper å finne mer informasjon om kvinnen her. Men vi går bredt ut, og har ikke låst etterforskningen til ett miljø, sier Kristiansen.

Politiet skal foreta en stor rundspørring i nabolaget i ettermiddag og kveld. Håpet er at noen har hørt eller sett noe rundt Bergs leilighet.

DREPT: Mona Berg (41) ble funnet drept i leiligheten sin på Torshov i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media