Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Monica: - Jeg har rævkjørt Clinton

NEW YORK: Nyhetsmagasinet Newsweek har hørt halvannen time av båndene som Linda Tripp tok opp av sine samtaler med Monica Lewinsky. Her er det magasinet har lagt ut på sin Internett-side:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les også dekningen i
Washington Post / Newsweek

Lewinsky: Hør her, kanskje vi ganske enkelt skulle fortelle det til krypet. Kanskje vi rett og slett skulle si «snakk aldri til meg igjen, jeg har rævkjørt deg (ved å fortelle andre om forholdet), så nå vet du det, og gjør hva du vil med det».

Tripp: Vel, hvis det er det du vil. Det ville jeg ha gjort. Men jeg vet ikke om det er sånn du vil ha det. Jeg synes han skulle få vite det.

Lewinsky: Han vil ikke inngå forlik (i saken som Paula Jones har anlagt mot Clinton). Han har fortrengt det.

Lewinsky forteller Linda Tripp hvor vanskelig det er for henne å fortelle Clinton at hun har snakket med andre om situasjonen:

- Hvis jeg gjør det, kommer jeg for helvete til å ta livet mitt.

Lewinsky: Jeg kom til å tenke på at jeg sendte ett kort til Nancy (en av Clintons sekretærer), og ett til Betty (Clintons personlige sekretær) og ett til krypet for å takke dem alle sammen for da familien min fikk være til stede under radiotalen (til Clinton). På kortet til ham skrev jeg «Kjære Schmucko, takk fordi du er, som min lille nevø sa, det var stort å få møte rektoren for De forente stater».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!